Gezocht: mensen die willen werken!

Wil jij graag werken? Lukt het je maar niet om een baan te vinden? Voor ons spelen redenen als een arbeidsbeperking, leeftijd boven de 55+, weinig of geen opleiding en een slechte beheersing van de Nederlandse taal geen rol. Jouw motivatie om aan het werk te gaan, des te meer. Vanuit jouw talent gaan we op zoek naar een passende en betaalde baan. Woon je in Noordoost-Brabant (Agrifood Capital regio*) en wil je aan de slag? Neem dan contact met ons op. Even voor de duidelijkheid: wij zijn geen uitzendbureau, niet van de gemeente en niet van het UWV. Daar werken we wél graag mee samen om jouw inkomen te garanderen. Wie zijn we dan wel? Talentvol. Een club van, voor en door werkgevers die ervoor gaat zorgen dat iedereen die wil en kan werk heeft 2025.


*de gemeenten Boekel, Boxtel, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden, Bernheze, Boxmeer, Cuijk, Haren, Heusden, Meijerijstad, Oss, Sint Michielsgestel, 's-Hertogenbosch, Vught en de Waterschappen AA en Maas en De Dommel.

Uitdaging

Wist je dat er in Nederland 900.000 (CBS, december 2018) mensen zijn die geen betaalde baan hebben maar dat eigenlijk wel graag willen? Terwijl er wél ruim 250 duizend vacatures openstaan. Wij vinden dat onlogisch en proberen daarom iedereen die wil en kan werken aan een baan te helpen. In 2025 als dat even kan.

Geen werk, maar wel zin om aan de slag te gaan?

Bel of mail Jos van Delft. 

jos-van-delft.jpg

Jos van Delft

Aantwerklogo Aantwerklogo  Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo  Aantwerklogo Aantwerklogo IBN png