Voucher

Voucher 4

Om werkgevers en ondernemers tegemoet te komen in hun stap naar inclusief zakendoen, bieden wij van Talentvol een voucher aan ter waarde van €2.000.

Kom je mensen te kort, loop je tegen een hoog ziekteverzuim aan of is duurzame inzetbaarheid een thema? Dan denken wij graag mee om dit te koppelen aan sociaal werkgeverschap.

Sociaal werkgeverschap gaat over het bieden én vergroten van kansen aan mensen die nu thuis zitten en graag een rol willen spelen op de arbeidsmarkt.

Zo kom je in aanmerking
Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher.

Dit krijg je ervoor:

1. Creatieve sessie
Onder leiding van een expert die de weg goed kent in zowel de wereld van ondernemen als de partijen in Noordoost Brabant die jouw vooruit kunnen helpen inclusief te werken.

2. Duurzaam inzetbaarheidsplan
Hierin is terug te vinden:

- welke vorm van inclusief ondernemen mogelijk passend is;
- wat hiervoor nog nodig;
- hoe de wegwijzer en verbinding eruit ziet met de mensen en partijen die jou hierbij verder helpen.

Klaar voor gebruik, gemakkelijk te delen met medewerkers en externen en perfect als basis voor strategisch HR management. Ook handig bij aanvragen van subsidies, bij aanbestedingen en het behalen van certificeringen als PSO.

3. WhatsApp hulplijn
Eén-op-één nazorg als dat nodig is.

Meer informatie? Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!