Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?

28 december 2021

Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het vinden van goed, loyaal personeel was nog nooit zo moeilijk. Omdat veel werkgevers ten einde raad zijn, organiseren wij in januari de themaweek ‘Hoe kom ik wél aan personeel?’. De sessies tijdens deze themaweek zaten echter binnen een mum van tijd hartstikke vol.

We willen natuurlijk zoveel mogelijk werkgevers en HR-medewerkers/managers de kans geven om deel te nemen en hebben daarom goed nieuws: van 7 tot en met 11 februari 2022 organiseren wij een extra themaweek! Ben jij erbij?

Schrijf je direct in via deze link! Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier of info@talentvol.nl

Wat gaan we doen?

Tijdens de week van werk verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

Sessie 1: Werken met statushouders

Dinsdag 8 februari // 09:30 – 11:00 uur
Wil jij als werkgever de kans geven aan een statushouder op de werkvloer? We begrijpen dat je dan nog veel vragen hebt. Wat betekent het voor het team? Welke begeleiding heeft een statushouder nodig? En zijn er subsidies of regelingen beschikbaar? Tijdens deze sessie geven we antwoord op alle vragen over werken met statushouders.

Sessie 2: Open je deuren met Open Hiring

Donderdag 10 februari // 09:30 – 11:00 uur
Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Ben jij één van die werkgevers die hun deuren volledig open zet? Kom erachter tijdens deze sessie over Open Hiring!

Sessie 3: Inclusieve vacatureteksten schrijven: zó doe je dat

Donderdag 10 februari // 15:00 – 16:30 uur
Wist je dat je met het schrijven van vacatureteksten soms onbedoeld je poule aan potentiële kandidaten verkleint? Inclusief ondernemen start met het schrijven van inclusieve vacatureteksten. Hulp nodig? Schrijf je in voor deze workshop!

Deel dit bericht: