Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel

10 februari 2022  |  Online

Event Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel Online

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het vinden van goed, loyaal personeel was nog nooit zo moeilijk. Ben jij als werkgever ten einde raad? Doe dan van 7 tot en met 11 februari 2022 mee aan de ‘Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel?’ Tijdens deze themaweek slaan het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWerk de handen ineen om jou als werkgever te laten zien dat er wél oplossingen zijn. En die oplossingen zijn dichterbij dan je denkt…

Tijdens deze themaweek verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

Wat gaan we doen?

Tijdens de week van werk verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

Sessie 1: Werken met statushouders

Dinsdag 8 februari // 09:30 – 11:00 uur

Wil jij als werkgever de kans geven aan een statushouder op de werkvloer? We begrijpen dat je dan nog veel vragen hebt. Wat betekent het voor het team? Welke begeleiding heeft een statushouder nodig? En zijn er subsidies of regelingen beschikbaar? Tijdens deze sessie geven we antwoord op alle vragen over werken met statushouders.

Sessie 2: Open je deuren met Open Hiring

Donderdag 10 februari // 09:30 – 11:00 uur

Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Ben jij één van die werkgevers die hun deuren volledig open zet? Kom erachter tijdens deze sessie over Open Hiring!

Sessie 3: Inclusieve vacatureteksten schrijven: zó doe je dat

Donderdag 10 februari // 15:00 – 16:30 uur

Wist je dat je met het schrijven van vacatureteksten soms onbedoeld je poule aan potentiële kandidaten verkleint? Inclusief ondernemen start met het schrijven van inclusieve vacatureteksten. Hulp nodig? Schrijf je in voor deze workshop!


Schrijf je direct in via deze link! Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier of info@talentvol.nl

Deel dit event:

Interesse? Schrijf je in!