Talentvol voor bedrijven

Als ondernemer kan je vanuit diverse motivaties geïnteresseerd zijn in inclusief ondernemen. Personeelstekort, een overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Wat de achterliggende gedachte ook is, als werkgever ben je welkom bij Talentvol om in gezamenlijkheid te onderzoeken of én op welke wijze, inclusief ondernemen te integreren is binnen jouw bedrijf en wat dit voor jouw onderneming zou kunnen betekenen.

  • Bekijk onze inspiratie events

Komende evenementen

Er zijn momenteel geen geplande evenementen.

Laatste nieuws

Aarts Schilders wint de AANtWERK Award
Aarts Schilders wint de AANtWERK Award

10 maart 2022

Interview met Innovatief Werkgeverschap
Interview met Innovatief Werkgeverschap

25 februari 2022

Online Banenmarkt Noordoost-Brabant
Online Banenmarkt Noordoost-Brabant

24 januari 2022

Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?
Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?

28 december 2021

Open Hiring®

Noordoost-Brabant: Gemotiveerde medewerkers via een ‘baan zonder sollicitatiegesprek’

Talentvol heeft zich ten doel gesteld dat in 2025 niemand tegens diens wil in zonder werk zit. Om dit bereiken ondersteunen we enerzijds werkgevers om inclusiever te ondernemen. Anderzijds helpen we alle werkzoekenden die willen en kunnen werken maar dat op eigen kracht niet lukt. Om ons doel te bereiken voeren we diverse projecten uit. Eén van die projecten is Open Hiring.

Voucher


Om werkgevers en ondernemers tegemoet te komen in hun stap naar inclusief zakendoen, bieden wij van Talentvol een voucher aan ter waarde van €2.000.

Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher.

Klik hier voor meer info over de voucher

Schermafbeelding 2021 04 22 om 15 35 08

Contactformulier