Talentvol voor bedrijven

Als ondernemer kan je vanuit diverse motivaties geïnteresseerd zijn in inclusief ondernemen. Personeelstekort, een overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Wat de achterliggende gedachte ook is, als werkgever ben je welkom bij Talentvol om in gezamenlijkheid te onderzoeken of én op welke wijze, inclusief ondernemen te integreren is binnen jouw bedrijf en wat dit voor jouw onderneming zou kunnen betekenen.

Komende evenementen

WSPNOB Online Banenmarkt

WSPNOB Online Banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari opnieuw een online banenmarkt. Via een besloten LinkedIn-groep kunnen werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact komen. Bent u erbij?

dinsdag, 2 februari 2021 | Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Design Thinking Workshops 2021

Design Thinking Workshops 2021

Wilt u als ondernemer meer zekerheid in deze onzekere periode? Een concreet actieplan voor uw bedrijf? Ervaringen uitwisselen en kennisdelen met andere ondernemers in de regio? Schrijf u dan gratis in voor één van onze Design Thinking Workshops! In een online sessie van 3 uur leert u alles over de basisprincipes van Design Thinking en krijgt u handvaten voor de toekomst van uw bedrijf.

donderdag, 18 februari 2021 |

Laatste nieuws

Passie en ervaring vinden elkaar
Passie en ervaring vinden elkaar

13 januari 2021

Regionale hulp in de praktijk: het succesverhaal van Buro voor Fysieke Arbeid uit Sint-Oedenrode
Regionale hulp in de praktijk: het succesverhaal van Buro voor Fysieke Arbeid uit Sint-Oedenrode

24 december 2020

Voucher biedt ondernemers eerste stap naar inclusief ondernemen
Voucher biedt ondernemers eerste stap naar inclusief ondernemen

22 december 2020

Hoe GGZ Oost-Brabant een personeelsprobleem oploste én inclusiever werd
Hoe GGZ Oost-Brabant een personeelsprobleem oploste én inclusiever werd

2 oktober 2020

Voucher 4

Om werkgevers en ondernemers tegemoet te komen in hun stap naar inclusief zakendoen, bieden wij van Talentvol een voucher aan ter waarde van €2.000.

Zo kom je in aanmerking
Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher. Laat je gegevens hieronder achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Dit krijg je ervoor

1. Creatieve sessie
Onder leiding van een expert die de weg goed kent in zowel de wereld van ondernemen als de partijen in Noordoost Brabant die jouw vooruit kunnen helpen inclusief te werken.

2. Duurzaam inzetbaarheidsplan
Hierin is terug te vinden:

  • welke vorm van inclusief ondernemen mogelijk passend is;
  • wat hiervoor nog nodig;
  • hoe de wegwijzer en verbinding eruit ziet met de mensen en partijen die jou hierbij verder helpen.

Klaar voor gebruik, gemakkelijk te delen met medewerkers en externen en perfect als basis voor strategisch HR management. Ook handig bij aanvragen van subsidies, bij aanbestedingen en het behalen van certificeringen als PSO.

3. WhatsApp hulplijn
Eén-op-één nazorg als dat nodig is.

Contactformulier