Talentvol voor bedrijven

Als ondernemer kan je vanuit diverse motivaties geïnteresseerd zijn in inclusief ondernemen. Personeelstekort, een overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Wat de achterliggende gedachte ook is, als werkgever ben je welkom bij Talentvol om in gezamenlijkheid te onderzoeken of én op welke wijze, inclusief ondernemen te integreren is binnen jouw bedrijf en wat dit voor jouw onderneming zou kunnen betekenen.

  • Bekijk onze inspiratie events

Komende evenementen

Branchesessie Logistiek

Branchesessie Logistiek

Deze branchesessie start op donderdag 14 oktober! Ben jij Toekomstproof in de Logistieke branche? Over personeelsontwikkeling en personeelskrapte. Ga met elkaar in gesprek en vanuit daar met een concreet actieplan weer naar huis!

vrijdag, 1 oktober 2021 | Online

WSPNOB Banenmarkt

WSPNOB Banenmarkt

Personeelstekort door de coronacrisis? Of moeite met het vinden van geschikt personeel? Doe mee aan de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant op 5 oktober. Hét coronaproof event in de regio dat werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengt.

dinsdag, 5 oktober 2021 | Online

Laatste nieuws

Aarts Schilders heeft haar koers weer helder
Aarts Schilders heeft haar koers weer helder

27 september 2021

Samenwerken in het bedrijfsrestaurant van THREE-SIXTY
Samenwerken in het bedrijfsrestaurant van THREE-SIXTY

22 september 2021

T.O.M. een uniek technisch oriëntatietraject
T.O.M. een uniek technisch oriëntatietraject

15 september 2021

Samen gaan we voor goud! AANtWERK zomerevent
Samen gaan we voor goud! AANtWERK zomerevent

6 augustus 2021

Open Hiring®

Noordoost-Brabant: Gemotiveerde medewerkers via een ‘baan zonder sollicitatiegesprek’

Talentvol heeft zich ten doel gesteld dat in 2025 niemand tegens diens wil in zonder werk zit. Om dit bereiken ondersteunen we enerzijds werkgevers om inclusiever te ondernemen. Anderzijds helpen we alle werkzoekenden die willen en kunnen werken maar dat op eigen kracht niet lukt. Om ons doel te bereiken voeren we diverse projecten uit. Eén van die projecten is Open Hiring.

Voucher


Om werkgevers en ondernemers tegemoet te komen in hun stap naar inclusief zakendoen, bieden wij van Talentvol een voucher aan ter waarde van €2.000.

Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher.

Klik hier voor meer info over de voucher

Schermafbeelding 2021 04 22 om 15 35 08

Contactformulier