Talentvol voor bedrijven

Als ondernemer kan je vanuit diverse motivaties geïnteresseerd zijn in inclusief ondernemen. Personeelstekort, een overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Wat de achterliggende gedachte ook is, als werkgever ben je welkom bij Talentvol om in gezamenlijkheid te onderzoeken of én op welke wijze, inclusief ondernemen te integreren is binnen jouw bedrijf en wat dit voor jouw onderneming zou kunnen betekenen.

  • Bekijk onze inspiratie events

Komende evenementen

Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel

Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel

Tijdens deze themaweek slaan het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWerk de handen ineen om jou als werkgever te laten zien dat er wél oplossingen zijn voor jouw personeelstekort. En die oplossingen zijn dichterbij dan je denkt.

donderdag, 10 februari 2022 | Online

Branchesessie Groen voor hoveniers en kwekerijen

Branchesessie Groen voor hoveniers en kwekerijen

Deze branchesessie start op vrijdag 25 februari! Over personeelsontwikkeling en personeelskrapte binnen de hoveniers en kwekerij branche. Ben jij Toekomstproof? Ga met elkaar in gesprek en vanuit daar met een concreet actieplan weer naar huis!

vrijdag, 25 februari 2022 | Online

Laatste nieuws

Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?
Wegens succes: extra themaweek hoe kom ik wél aan personeel?

28 december 2021

Nieuwe branchesessie Groen! voor hoveniers en kwekerijen
Nieuwe branchesessie Groen! voor hoveniers en kwekerijen

21 december 2021

Hoe kom ik wél aan personeel?
Hoe kom ik wél aan personeel?

9 december 2021

Eindelijk een baan!
Eindelijk een baan!

2 december 2021

Open Hiring®

Noordoost-Brabant: Gemotiveerde medewerkers via een ‘baan zonder sollicitatiegesprek’

Talentvol heeft zich ten doel gesteld dat in 2025 niemand tegens diens wil in zonder werk zit. Om dit bereiken ondersteunen we enerzijds werkgevers om inclusiever te ondernemen. Anderzijds helpen we alle werkzoekenden die willen en kunnen werken maar dat op eigen kracht niet lukt. Om ons doel te bereiken voeren we diverse projecten uit. Eén van die projecten is Open Hiring.

Voucher


Om werkgevers en ondernemers tegemoet te komen in hun stap naar inclusief zakendoen, bieden wij van Talentvol een voucher aan ter waarde van €2.000.

Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher.

Klik hier voor meer info over de voucher

Schermafbeelding 2021 04 22 om 15 35 08

Contactformulier