Talentvol in gesprek met Lilian die gebruik maakte van de Arbeidsfitvoucher

30 juli 2021

Talentvol in gesprek met Lilian die gebruik maakte van de Arbeidsfitvoucher

‘Ik sta nu sterker in mijn schoenen en kijk positiever naar mezelf’

Talentvol in gesprek met Lilian die gebruik maakte van de Arbeidsfitvoucher

Op weg naar jouw (werk)plek

Bij Talentvol gunnen we iedereen werk dat past bij wie je bent. Maar waarom kunnen sommige mensen dat werk niet goed vinden? Het kan zijn dat je niet helemaal zicht hebt op wie je bent en wat je drijft. Hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker het wordt om werk te vinden waar je op je plek bent!

Arbeidsfitvoucher van Talentvol

Lilian, die gebruik heeft gemaakt van onze Arbeidsfitvoucher, hebben we onlangs ondersteund in haar zoektocht naar een passende werkplek. In een traject van 8 weken hebben we haar geholpen meer inzicht te krijgen in haar talenten en drijfveren. Ook haar sollicitatievaardigheden hebben we een boost gegeven. Met een gehoorbeperking is Lilians situatie net iets uitdagender. Daarom hebben we ook ingezet op dit aspect: hoe kan ze een werkgever meenemen in deze unieke situatie? Er werd tevens gebruik gemaakt van een rollenspel om uitdagende werksituaties te oefenen.

Waardevol traject

Eindelijk een baan! Lilian geeft aan het traject als zeer waardevol te hebben ervaren. ‘Iedereen had een luisterend oor en zette zich in om mij te helpen. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en kijk positiever naar mezelf. Ik raad anderen zeker aan om bij Talentvol aan te kloppen voor advies en begeleiding.’

Ben jij ook op zoek naar jouw talenten? Informeer naar wat Talentvol voor jou kan betekenen en vul onderstaand formulier in.

Deel dit bericht: