Uitnodiging Branchesessie Beveiliging

20 mei 2021  |  Uitnodiging Branchesessie

Event Uitnodiging Branchesessie Beveiliging Uitnodiging Branchesessie

Ben jij Toekomstproof in de Beveilingsbranche? Over personeelsontwikkeling en personeelskrapte. Ga met elkaar in gesprek en vanuit daar met een concreet actieplan weer naar huis!

Wat gaan we doen?

In 3 kosteloze online sessies gaan we met personeelsontwikkeling en personeelskrapte aan de slag binnen de beveiligingsbranche. Het doel is om in alle openheid zicht te krijgen op de kern van dit probleem.

Wat kunt je nog meer verwachten?

Arbeidsmarktstrateeg en inspirator Wim Davidse geeft je inzicht in de arbeidsmarkt gebruikmakend van de 4 I’s methode; informatief, idee-gevend, interactief & inspirerend. Daarnaast zetten we de basisprincipes van Design Thinking methode in om tot het beste resultaat te komen. Met deze creatieve en praktische methode gaan we aan de slag met het vraagstuk ‘wat vraagt het personeel in de toekomst en hoe gaan we om met personeelskrapte’. Wat vragen we van jou? Je werkt in de beveiliging en bent directie, HRM’er of MVO specialist, regio Noordoost Brabant. Het doel is om samen te werken, kennis te delen en elkaar te inspireren om zo tot oplossingen te komen. De sfeer is vertrouwd en persoonlijk: met een kleine groep van maximaal 10 personen gaan we aan de slag. En we werken in 3 sessies van inspiratie naar actie.

Wat leveren de online sessies je op?

- Gezamenlijk ontwikkelde oplossingen voor personeelskrapte
- Kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeel binnen de branche
- Inspiratie door de bekende arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse
- Concreet actieplan dat kan worden uitgevoerd i.s.m. ondernemers en partners in de regio
- Inzicht in inclusief ondernemen en de toepassing hiervan binnen je bedrijf
- Kennis van methodiek Design Thinking

Doe je mee?

Meld je nu aan voor de sessies! Aanmelden kan via het contactformulier of info@talentvol.nl tot vrijdag 30 april. Wees er snel bij: het aantal plaatsen is beperkt.

Data

- 20 mei
- 27 mei
- 10 juni

Deel dit event:

Interesse? Schrijf je in!