10 x Talentvol

Schermafbeelding 2021 01 26 om 12 57 46

Na jaren ineens weer solliciteren? Meer dan honderd brieven verder en wederom een afwijzing? Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Talentvol is er juist voor werkzoekenden die die hulp niet krijgen. Tijdens de training 10 x Talentvol naar werk ga je werken aan een cv en LinkedIn profiel dat helemaal past bij deze tijd. Ook leer je jezelf te presenteren en doe je kennis op van je eigen kwaliteiten, talenten, ambities én kansen. Tot slot krijg je ondersteuning bij het sollicitatieproces. In een groep van tien personen ga je acht weken met elkaar aan de slag. Allemaal vanachter de pc, laptop of tablet, maar zeker persoonlijk genoeg. Een baan kunnen we niet garanderen maar een stap dichter naar werk wel!

Voorwaarden voor deelname:
- Je hebt op dit moment geen werk, je ontvangt geen uitkering en je krijgt geen hulp terwijl je die hulp wel kan gebruiken.*
- Je woont in Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heusden, Landerd, Meierijstad,
Mill & Sint-Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Uden, Sint-Michielsgestel of Vught.
- Je bent acht weken lang beschikbaar op elke vrijdagochtend. Deelname aan alle acht bijeenkomsten is een voorwaarde.
- Je beschikt over een pc, laptop of tablet en kan hiermee basis werkzaamheden verrichten en online bijeenkomsten bijwonen.
- Je kunt Nederlands spreken en op een redelijk niveau lezen en schrijven.

* Ontvang je op dit moment wel een uitkering, maar vind je dat de geboden dienstverlening je niet helpt, neem dan toch even contact met ons op. Dan kijken we of je toch aan de training kunt deelnemen.

Thema’s
In acht weken wordt er middels een digitaal programma (mits mogelijk een afwisseling met fysieke bijeenkomsten) zowel in groepsverband als individueel aan de volgende thema’s gewerkt:

- Kennis van eigen kwaliteiten, talenten, ambities én kansen
- Bewustwording van valkuilen en belemmeringen
- De kracht van kwetsbaarheid en de kracht van krachtig
- Presenteren van jezelf

Kosten
Deelname aan de training is gratis. We verwachten wel dat je sterk gemotiveerd bent en aan alle bijeenkomsten actief deelneemt. Je werkt niet alleen aan je eigen leerproces, maar ondersteunt ook de andere deelnemers daarbij. Om te kijken of de training bij jou past en andersom, vindt er eerst een intakegesprek plaats.

Aanmelden en meer informatie
Wil je je aanmelden of wil je nog meer informatie? Stuur dan een mail naar info@talentvol.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.